Zoektocht naar deejay van de Monjdagnacht is begonnen

Dj’s Mojive, Gregg en Jorn zijn de dj’s die op Zotte Monjdag (de carnavalsnacht na de maandagavondstoet en wortelworp) voor ambiance zorgen aan het oud stadhuis. Bij aanvang van de voorbije zomervakantie lanceerden zij een zoektocht naar de meest favoriete dj van Ninove.

Uit de verschillende kandidaten werden er vijf weerhouden die vandaag aan de finaleronde begonnen zijn. Deze bestaat uit een stemronde via NinofTV en een dj-wedstrijd voor live publiek op zaterdag 23 november. Plaats van dit gebeuren wordt later nog meegedeeld.

De kandidaten kregen van de organisatoren een nummer toebedeeld dat door hun supporters via sms kan doorgestuurd worden naar het nummer 6638. (STEM DJ + het nummer van de dj) In numerieke volgorde zijn dat : 1.dj Bert, 2.dj SIR TA2, 3.dj Noxus, 4.dj Lode, 5.dj Tim. NinofTV toont vanaf vandaag live de stemmen op de voorpagina van hun website.

De jury bestaande uit o.a. de drie Monjdagnachtdj’s zal op basis van de stemmen en op basis van hun optreden op 23 november de prijzen verdelen. De hoofdprijs is een draaiuurtje op het balkon van het oud stadhuis tijdens de carnavalsnacht van Zotte Monjdag op het Oudstrijdersplein.

Topartikels editie Ninove-Dender