Hij komt, hij komt

De Sint Nicolaasvrienden verzorgen zaterdagnamiddag aan de Denderkaai opnieuw de blijde intocht van de Sint in Ninove. Met de medewerking van NinofTV, de stad Ninove, het AGB DN en café Den Belleman laten ze groot en klein opnieuw ten volle genieten van dit kinderfeest.

Op maandag 11 november 2013 begon het aftellen op www.ninoftv.be . Elke dag konden de kinderen het verhaal dat voorzitter Nico Stevens in juni uit zijn pen toverde en geregisseerd werd door Tim Appelmans, stap voor stap online bekijken.

Zaterdag volgt dan de apotheose met de blijde intocht op rechteroever. De animatie start vanaf 13 uur aan café Den Belleman. Na het aanmeren van de stoomboot wordt Sinterklaas officieel ontvangen door burgemeester Michel Casteur.

‘Met een reuzegoed verhaal en de nodige spanning willen we niet alleen de kinderen maar ook de mama’s en de papa’s meenemen naar een onvergetelijk sinterklaasfeest’, vertelt Nico Stevens.

‘Naast de jaarlijkse elitepieten zoals Hoofdpiet, Pietje Paniek, Piet Pablo en de Hoogste Hoogtepiet kunnen de kinderen dit jaar ook kennismaken met Foppiet, die wel enkele leuke grappen zal uithalen.’ 

Topartikels editie Ninove-Dender