Online inschrijven sportkampen

Vanaf maandag 4 november 2013 kunnen geïnteresseerden online inschrijven voor de sportkampen van de Ninoofse sportdienst en dit via de website van de stad.  Er zal nu ook kunnen betaald worden via overschrijving. Cash betalen in de sporthal blijft mogelijk.

De inschrijvingsperiode voor de sportkampen loopt tot het moment dat ze volzet zijn. Op het inschrijvingsformulier op de website wordt aangeduid voor welk sportkamp er geen plaatsen meer vrij zijn.

Startdagen voor de inschrijvingen: telkens na het einde van een vakantie kan je inschrijven voor de sportkampen in de volgende vakantie. Voor de krokusvakantie van 2014 kan er dus pas vanaf maandag 6 januari 2014 ingeschreven worden.

Eerstvolgende sportkampen:

  • maandag 23 december 2013: sportdag voor kleuters en hun grootouders
  • vrijdag 3 januari 2014: dansdag

 

Topartikels editie Ninove-Dender