La Lorraine Bakery Group opent de deuren voor het pubiek

Open Bedrijvendag vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van oktober. Het is een evenement waarop honderden Vlaamse bedrijven samen de deuren openen voor het grote publiek. Bij de klinkende namen die morgen deelnemen ook de in Ninove gevestigde Belgische marktleider: La Lorraine Bakery Group.

Het bedrijf werd in 2012 verkozen tot Onderneming van het Jaar en bakt al zo´n 55 jaar dagvers brood, taarten en ontbijtkoeken. Ook Panos maakt deel uit van de groep. Dagelijks maakt men er zo´n 1,2 miljoen sandwiches. La Lorraine Bakery Group vind je langsheen de Elisabethlaan 143 te Ninove.

Open Bedrijvendag op zondag 6 oktober van 10 tot 17 uur. Alle info op www.openbedrijvendag.be en www.openbedrijvendag.be/la-lorraine-bakery-group 

Topartikels editie Ninove-Dender