Nieuwe voorzitter bij KVK Ninove

Wegens te drukke beroepsactiviteiten wenste Reginald Vertongen zijn mandaat als voorzitter van KVK Ninove ter beschikking te stellen. Ondertussen heeft het bestuur unaniem de kandidatuur aanvaard van Jacques Timmermans, die de nieuwe voorzitter van de VK wordt. Reginald blijft evenwel lid van de beheerraad en zal zijn steentje nog bijdragen als bestuurslid.

De volledige bestuursploeg bestaat uit Jacques Timmermans (voorzitter), Willy Jacobs (ondervoorzitter), Hubert Van den Berghe (secretaris / gerechtigd correspondent),  Kris Engels (schatbewaarder / terreinverantwoordelijke),  Tony Cosijns (webmaster / samenstelling clubblad), Jan De Boitselier (begeleiding scheidsrechters),  Roger De Groote (coördinator events / uitbating kantine / huisfotograaf), Yves Decuypere (algemeen coördinator dameselftal), Carlos Maesenaere (sponsoring / events), Reginald Vertongen  (bestuurslid), Didier Walraevens (bestuurslid).

Vanavond speelt KVK Ninove op de Kloppers de topper tegen KFC Sparta Petegem met als inzet de leidersplaats in eerste provinciale. Aftrap om 19.30 uur.