Volley Euphony Asse-Lennik met totaal vernieuwde ploeg

Op een jaar tijd bracht Asse-Lennik het van een club in faling tot Europees volleybal na een vijfde plaats in de competitie van vorig jaar. Dat was, naast de spelers, ook de verdienste van een dynamisch bestuur o.l.v. Jan Luppens, Pascal Debels, Alain Cammaert en Eric Van Snick.

Nog voor de aanvang van de nieuwe competitie werd het clubbestuur verder gestructureerd en werd gebouwd aan een nieuwe ploeg met een nieuwe hoofdcoach Johan Devoghel die realistische ambities koestert: meedoen om de knikkers. De nieuwe spelers werden voorgesteld tijdens een persconferentie in Brussels Kart in Groot-Bijgaarden.

Boomlang

De meest opvallende nieuwkomer, door zijn gestalte van 2m14, is de boomlange Poolse Amerikaan Jacek Ratajczak. De nieuwe ploeg is echt internationaal samengesteld met spelers uit Brazilië, de Dominicaanse republiek, Nederland, Spanje, Noorwegen en Polen. Onder hen heel wat spelers van de nationale ploeg, ook bij de Belgen. Eerste thuismatch in sporthal Molenbos in Zellik op zaterdag 19 oktober om 20.30 uur tegen VBC Waremme.