‘Over de heuveltjes van’ met nieuw parcours

De jaarlijkse fietstocht ‘Over de heuveltjes van’, een organisatie van de Sportdienst i.s.m. WTC Eldoradofietsers Zandbergen, wordt dit jaar op zondag 22 september gereden. Start en aankomst: voetgangersplein Ninia.

Men kan kiezen uit 25, 45 en 75 km. Starturen: 8 tot 12 uur (75 km), 8 tot 14 uur (25 en 45 km). Er is bevoorrading voor de deelnemers aan de 45 en 75 km en iedereen krijgt een versnapering bij aankomst. Ook is er gelegenheid om de fiets te laten graveren door de lokale politie.

Roger Van Den Bossche zocht voor deze editie een nieuw parcours voor de 45 en de 75 km. Roger wil als parcoursbouwer niets aan het toeval overlaten en trok met enkele fietsmakkers van de Eldoradofietsers op verkenning.

Op de foto v.l.n.r. Marc Godroid, Maurice Van der Biest, Roger Van Den Bossche en Rik Haelterman.

Topartikels editie Ninove-Dender