Muzico swingt met Günther Neefs op paasconcert

Ook dit jaar haalt Muzico of de Koninklijke Muziekvereniging Concordia weer een topper naar Merchtem voor haar paasconcert. Op zondag 14 april 2024 komt Günther Neefs en ook hij zal optreden in het prachtige kader van de Onze-Lieve-Vrouw ter Noodt-kerk te Merchtem.

Zij die al meerdere keren dit evenement meemaakten weten dat Muzico staat voor kwaliteit. In de loop der jaren bracht de muziekmaatschappij met dit paasconcert immers al heel wat uiteenlopende artiesten naar de Merchtemse parochiekerk.

Het eerste gedeelte van het concert is zoals steeds voorbehouden aan Muzico. Dan staan de muzikanten onder van dirigent Ben Vanlombeeck in de spotlights. Na de pauze wordt het podium gedeeld met Günther Neefs.

Günther Neefs is een topper in zijn vak en van alle markten thuis. Hij begon zijn carrière in 1985 als percussionist bij een bigband. Omringd door blazers en ritmesecties voelde hij zich als een vis in het water en het duurde niet lang voor zijn kenmerkende stem hem achter de microfoon doet belanden. Ondertussen staan er al 16 full cd’s op zijn palmares.

In het voorjaar van 2023 was Günther te gast in het populaire tv-programma ‘Liefde voor Muziek’, een programma in productie van de Merchtemse muzikale duizendpoot Jeroen Swinnen. Een paar van de songs die Neefs daar bracht, staan ook geprogrammeerd op de play list van het paasconcert. De Mechelaar staat garant voor feest en met het harmonieorkest van Muzico zal dat niet anders zijn.

De inkomprijs bedraagt 15 euro in voorverkoop. Aan de kerk betaal je 18 euro. Kaarten kunnen aangekocht worden bij muzikanten en bestuur van Muzico of via betaling op rekening nummer BE57 4365 0900 5135 van Muzico – Koninklijke Muziekvereniging Concordia, Merchtem met vermelding van aantal kaarten en je persoonlijke gegevens. Er kan ook voor een VIP-arrangement van 40 euro gekozen worden. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk