Winterconcert K. Harmonie Sint-Cecilia klonk prima

Wie naar een concert gaat van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia gaat kiest voor zekerheid of om het anders te stellen “krijgt waar voor zijn geld.” De Merchtemse muzikanten maakten het ook nu weer waar op hun winterconcert en de commentaren achteraf waren lovend.

Onder leiding van dirigent Bart Van Neyghem was de voorbije maanden hard gerepeteerd en dat wierp zijn vruchten af. De vijftigkoppige harmonie fietste moeiteloos door het repertoire met onder meer Nostalgia, Elvis in concert en Avicii tribute.

Ook ex-voorzitter Jules Segers en zijn echtgenote was van de partij. De speech van Jules, die mocht uiteraard niet ontbreken. Na het concert werd nog druk nagekaart en toen de airekesbrigade aan de slag ging kon de avond helemaal niet meer stuk. En zoals voetballers na een zege een training mogen overslaan, zo verdienden ook de muzikanten een week zonder repetitie!

Een nieuwe voorzitter is er nog niet, maar weldra mag toch witte rook verwacht worden. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk