Stoofstraat met buurtfeest het nieuwe jaar in

Driekoningendrink, nieuwjaarsreceptie of buurtfeest, in de Stoofstraat vloeide alles ineen! In de garage van ereburgemeester Eddie De Block was het vrijdagavond 5 januari verzamelen geblazen voor de inwoners van de straat. Een knapperende vuurkorf, broodjes, warme soep en andere drank maakten de druilerige avond best gezellig. Burgemeester Mast en schepenen De Valck en Luypaert kwamen een feestcheque overhandigen.

Verschillende mensen stonden buiten op de stoep en hadden zo een goed zich op de Stoofstraat. De leverde wel enkele opmerkelijke vaststellingen op. Dat de snelheidslimiet van 30km/uur er regelmatig wordt genegeerd is niet nieuw, maar hoe later op de avond hoe sneller de wagens er voorbij vlammen! Man, man, man! Daar komt nog bij dat heel wat fietsers nog altijd zonder verlichting rondrijden en fluo-hesjes vielen evenmin te bekennen! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk