Physical Fitness klinkt met rondje bankdrukken

Terwijl de nieuwjaarsrecepties iedereen om de oren kletsen deden ze er bij de Physical Fitness Club nog een schepje bovenop. De klanten en atleten bij Hugo en Rik De Grauwe kregen een goed gevulde frigo ter beschikking om te klinken op 2024 en voor zij die goesting hadden kwam er nog een rondje bankdrukken bovenop.

Liefst 68 struise beren schreven zich in om even op de bank te gaan liggen en de halter omhoog te steken. De supporters verdrongen zich in de zaal om het gebeuren te kunnen aanschouwen. En zo’n vriendschappelijk onderonsje levert al eens knappe prestaties op.

Bij de krachtpatsers die uitkomen in competitie stak Niels Ceuppens 200kg in de lucht! Gregory Friart strandde op 195kg en Rik De Grauwe verbeterde zijn persoonlijk record met 12,5 kg of een gewicht van 185kg!

Bij de jonge nieuwkomers verbaasde Noah Friart met 125kg en bij meisjes tilde Noa Van Looy 80kg. Ook de mannen die gewoon komen fitnessen mochten het proberen. Daar stak Kristof Polfliet liefst 160kg in de lucht. Eén ding is nu al zeker, de atleten van de Physical Club zijn klaar voor komende kampioenschappen! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk