Merchtems Volkstheater brengt acht vrouwen op de bühne

Het Merchtems Volkstheater bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd met liefst drie producties voor dit theaterjaar! Gedurende twee voorbije decennia hebben verscheidene nieuwe talenten zich aangesloten bij de theatervereniging.

Sinds twintig jaar heeft het gezelschap café De Reedijk als clublokaal en heeft het ook een zeer groot en trouw publiek opgebouwd alsook een fantastische vriendenkring! Het MVT werkt goed samen met de zaal Ons Parochiehuis te Peizegem en beschikt zelf over een prachtig toneelzaaltje in de Koeweidestraat.

Voor de nieuwe productie hebben kregen opnieuw enkele jonge en mindere jonge talenten een kans om te kunnen schitteren op het podium. Regisseur is Frans Brootaerts en de nieuwe decorploeg leverde al meteen prachtig werkt. En wie graag eens toneel wil spelen, wordt met open armen ontvangen.

De nieuwe productie draagt als titel: ‘8 vrouwen’ en wordt gespeeld op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 november en dit telkens om 20 uur. Op 26 november is er de zondagnamiddagvoorstelling om 15 uur. Alles gaat door in Ons parochiehuis te Peizegem.

Reserveren kan via merchtemsvolkstheater@gmail.com

Kaarten zijn te verkrijgen in het clublokaal De Reedijk te Merchtem, in Café Taxi te Peizegem of bij de spelers.

In februari wordt uitgepakt met’ Het Penthouse’ van Roger Van Ransbeeck. Ook hiervoor kan al gereserveerd worden.

Ondertussen werken Mario Van De Velde en Benny De Ridder ook nog volop aan het nieuwe ‘Cabaret’ van april 2024. En dat zal deze keer groots worden aangepakt, net zoals in de een grote revueshow, met dans en orkest. Conclusie van dit drukke programma: het MVT is na twintig jaar nog steeds springlevend! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk