Babyborrel met tal van workshops van het huis van het kind in de bib Van Asse

Op zondag 19 november houdt Huis van het Kind Asse een babyborrel in de bib van Asse voor alle baby’s en peuters tussen 0 en 2 jaar.

Van 14.00 tot 18.00 uur zijn er leuke workshops, spelimpulsen voor de kleintjes en, zoals het hoort bij een babyborrel, hapjes en drankjes. Er is ook een borstvoedingshoek en een fruitpapbar voorzien.

Huis van het Kind voorziet een ruim aanbod aan sessies en workshops. Zo genieten bezoekers van de babyconcerten van Klankennest en zijn er sessies babymassage en knuffelturnen. Er zijn ook interactieve voorleesmomenten ‘Boek op schoot’, creatieve voorstellingen gebaseerd op het tv-programma Tiktak en concerten van Tamboeri. Daarnaast maakt een fotograaf de leukste foto’s van kindjes en ouders die dat willen.

Het volledige programma is te vinden op www.huisvanhetkindasse.be/boekstart-babyborrel.Voor een deel van de workshops is vooraf inschrijven via de website vereist. Deelnemen aan de activiteiten, uitgezonderd de babyconcerten, is gratis.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk