Dag van de Jeugdbeweging in Merchtem

Elke week gaan duizenden jongeren naar hun jeugdbeweging. Zij amuseren zich daar en maken er vrienden voor het leven. Dat is niet niks en kan dat beter gevierd worden dan met een feestdag? Ook in Merchtem deden ze daar aan mee op vrijdagmorgen 20 oktober.

Tussen 7 en 9 uur stond de jeugddienst, samen met de jeugdraad, op de Markt in Merchtem. Het was een snertweertje maar dat kon de pret niet deren. Schepen van Jeugd Toon Luypaert (CD&V-plus) zag heel wat studenten in hun uniform van de jeugdbeweging opdraven.

Het was een gezellige boel want er was een gratis koffiekoek en warme chocomelk, koffie of fruitsap voor de jongens en meisjes in uniform. DJ Soundcheck, DJ Croco en Radio Rubbens zorgden voor de nodige ambiance. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk