Nieuwe inwoners verwelkomd op onthaaldag

Op zaterdag 14 oktober vond een onthaaldag voor de nieuwe inwoners plaats in het Administratief Centrum. Negentig personen schreven zich in en werden verwelkomd met een ontbijt.

Daarna volgde een presentatie over de geschiedenis van Meise, de bezienswaardigheden en praktische informatie. In de inkomhal van het Administratief Centrum was een infomarkt opgesteld waar de inwoners allerlei informatie over de gemeentelijke diensten en partners konden krijgen. Zo waren er standjes van onder andere de scholen, Akademie voor Muzische kunsten, van de vrijetijdsdiensten, het Huis van het Kind, de wijkagenten, de serviceflats, het lokaal dienstencentrum De Spil, Hoplr, Ligo, de Plantentuin Meise, Natuurpunt… Er werd afgesloten met een glaasje.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise