Nieuwe Merchtemnaren verwelkomd

Net zoals vorig jaar was ook nu de gemeentelijke Tuinbouwschool plaats van afspraak voor het verwelkomen van de nieuwe inwoners in Merchtem. Op zondag 24 september stond het gemeentebestuur klaar om uitleg te geven over tal van zaken wat Merchtem betrof.

Foodtrucks zorgden voor een hapje en een drankje en er was ook ontspanning voor de meegekomen kinderen. De genodigden kwamen alles te weten over de dienstverlening, de sport- en ontspanningsmogelijkheden, het Merchtems verenigingsleven en nog zo veel meer.

In zijn speech had burgemeester Maarten Mast niet alleen over de geschiedenis van de gemeente, maar presenteerde hij ook een waaier aan vrijetijdsbesteding, onderwijs en bestuur. Elk gezin tenslotte kreeg ook nog een ganse zak lekkers mee van de Tuinbouwschool. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk