Merchtemkermis afgesloten met Houten ballekensworp

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia sloot het muziekfestival af en met de Houten ballekensworp werd finaal een streep getrokken onder een geweldige Merchtemkermis.

Die ballekensworp blijft een publiekstrekker en de Bogaerdstraat stond om acht uur andermaal vol grijparmen. Ook Sammy Mahdi (CD&V) was weer present en ging eveneens zijn kans bij het grabbelen van rode ballen.

Na het balletjesfestijn druppelden de winnaars binnen, enkel de laureaat van de hoofdprijs ontbrak. Het waren allemaal Merchtemnaren die hadden gewonnen. Dat waren: Hanne Panneels, Elouise Robert, Louise De Brucker, Zayn De Meersman, Mathieu Gerrits, Irven Heyvaert, Tibe Depauw, Ella Devriese en Lily Willems.

Die gingen allemaal op de foto en toen iedereen weg was, kwam het balletje met nummer 1 piepen. Dat bleek uiteindelijk Gust Pauwels te zijn en die mocht met aankoopbonnen ter waarde van 125 euro naar huis. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk