Urban trail lokte heel wat loopgeweld in Peizegem

Op zaterdag 6 mei, de voorlaatste dag van Peizegemkermis, lokte de loopwedstrijd op een onuitgegeven parcours, zelfs door de school Ten Bos √©n met extra hindernissen, heel wat jonge lopers. Die gaven het beste van zichzelf en ze waren onderverdeeld in vier leeftijdscategorie√ęn. Vooral deelnemen was hier belangrijk maar dat podium zorgde toch voor vol gas geven!

Ook de volwassenen kwamen aan hun trekken bij de eerste editie van de 5km-run. Willem Van Schuerbeeck liep een thuiswedstrijd en won, zij het wel nipt voor zijn schoonbroer Stan De Vleminck. En het bleef ook bij de vrouwen in de familie want daar kwam Fien Van Schuerbeeck, de dochter van Willem, als eerste over de meet.

Schepen van Peizegem(kermis) Lien Casier (CD&V Plus) mocht de medailles uitreiken en toonde haar talent als commentator. 100 deelnemers in totaal, een succes! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk