BC Opwijk C is kampioen in 3de provinciale

Zaterdag 6 mei lukte de C-ploeg van Basketclub Opwijk er in om de titel binnen te halen in 3de provinciale Heren B en dat zal coach Tim Moerenhout geweten hebben. Twee jaar lang had hij zijn kapper de rug toegekeerd maar nu werd zijn nektapijt door zijn spelers vakkundig bijgeknipt want belofte maakt schuld!

BCO C won met 75-39 tegen Kortenberg Young Devils en werd op één speeldag van het einde onbereikbaar voor concurrent Dino Brussels. De Opwijkenaren deden daarmee wat moest want op de slotdag moeten ze uitgerekend naar de naaste achtervolger.

Het team van BC Opwijk C bestaat uit Kevin Van Campenhout, Tristan Vermeir, Jasper De Medts, Lander De Bruyne, Jonas Vermeir, Jonas De Medts, Steven Palstermans, Dries Van der Straeten, Michel Van Den Block, Jan Van Den Broeck en Bram Wynants. Deze laatste is overigens ook de topscorer in de reeks. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk