Opendeurdag nieuw gebouw technische dienst gemeente Merchtem

Zondag 19 maart mag het grote publiek komen kijken hoe goed de mensen van de technische dienst van de gemeente wel gehuisvest zijn in hun nieuwe infrastructuur. Om 14 uur zwaaien de poorten in de Koeweidestraat open, niet alleen bij de accommodatie de gemeente maar ook even verderop in het recyclagepark. Daar is Intradura gastheer.

Er kan daar niet alleen rondgekeken worden maar er is ook wat te beleven. Zo zullen er tal van standen aanwezig zijn zoals Poezenbos vzw, het gemeentelijk Noodcomité en de gemeentelijke dienst Omgeving met de nodige info over compostvaten, regenwatertonnen, zwerfvuilvrijwilligers ….

De Politiezone AMOW zal fietsen graveren. Men er kan tevens kennismaken met de eigen uitleendienst van de gemeente en ook machines zullen worden gedemonstreerd. Voor de allerkleinsten mag een springkasteel natuurlijk niet ontbreken! En een gratis drankje, frietjes of een wafel, dat wil toch niemand missen! De poorten gaan weer dicht om 18 uur. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk