Coryfeeën van Hoger Op Merchtem kwamen nog eens samen

Staalharde verdedigers, middenvelders met vista, pijlsnelle aanvallers en stoere doelmannen, ze waren er allemaal, bij de reünie van spelers van Koninklijk Hoger Op Merchtem. Vorig jaar hadden de meesten elkaar nog eens getroffen bij de voorstelling van het boek – dat ondertussen is uitverkocht – over de roemruchte voetbalclub. Over zo’n traditieclub valt veel te vertellen en dat kreeg nu een vervolg.

Ann Van Cappellen had het vuur aan de lont gestoken en gans de familie sprong op de kar. Dat resulteerde bij Thermae Sport in een bonte bende spelers uit verschillende generaties. Waren aanwezig op het moment van de groepsfoto: Armand Van Cappellen, Michel Aernaudts, Jules Dubois, Etienne Van Steenwinckel en een ruimte delegatie van de familie Timmermans en Van Cappellen. Bij de ex-spelers tekende volgende namen present: Kamiel en Thierry Berghmans, Eddy Cooremans, Carl Van Cappellen, Gert Van Assche, Manu Kenes, Paul Aelbrecht, Pierre De Vlieger, Louis Van Gucht, Chris Daelemans, Frank Van Den Broeck, Theo Vermeir, Chris Leemans, Frank Dirix en David Biesemans.

Kortom genoeg ronkende namen om een stevige ploeg tussen de lijnen te brengen. En zoals gezegd, aan straffe verhalen en memorabele momenten geen gebrek! Eens Hoger op, altijd Hoger Op zeker! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk