PRO Merchtem hekelt timing werken

Bij oppositiepartij PRO zijn ze niet erg gelukkig met de overvloed aan werken in de gemeente. Joris Verspecht: “Het is en was de voorbije dagen niet gemakkelijk voor iemand die zich in het verkeer moest begeven. Los van de vraag of elk werk even nuttig is, is de timing om alle werken tegelijk uit te voeren, niet echt gelukkig gekozen. Maar of dit alles wel voldoende en duidelijk werd gecommuniceerd, dat is nog een andere vraag?”

“Daarom stelt PRO Merchtem voor dat aankomende werken en omleidingen worden gepubliceerd in Nieuwstraat 1, het gemeentelijke infoblad. Een fotootje minder van het college in ruil voor nuttige info … het moet toch Mogelijk zijn in Merchtem? Een ander idee is plaatsing van tijdelijke LED-borden. We zijn geen grote voorstanders van LED-bordreclame, maar bij grote wegomleidingen, kan die wel nuttig zijn.” (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk