Concordia-serenade voor jubilarissen

Dat corona heel wat leuke gebeurtenissen en vieringen in de war stuurde de voorbije twee jaar is een open deur intrappen. Ook bij muziekmaatschappij Concordia weten ze dat maar met een serenade in WZC Martinas werd een deel van de achterstand weggewerkt. Normaal gezien worden huwelijksverjaardagen herdacht door de bestuursleden die op bezoek gaan bij de jubilarissen.

De muzikanten brachten er een serenade voor hun erevoorzitter Luc De Knijf, ter gelegenheid van zijn 94ste verjaardag. Daarnaast werden ook enkele ereleden en hun echtgenotes in de hulde betrokken. Zo werd de diamanten bruiloft van Gaspard en Truda Graind’orge-Van Herf en Arnold en Greta Schoukens- Jacobs opgeblonken met een muzikaal eresaluut. Ook voor het briljanten jubileum van François en Mariette Meysman-Heyvaert schalden de loftrompetten. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk