Dansschool Dizenja en Kinetrix slaan de handen in elkaar

Vanaf 1 juli zullen de gym- en dansvereniging Kinetrix en dansschool Dizenja intensief samenwerken door het aanbod dans van beide verenigingen in één globaal programma aan te bieden. Zo zal de ‘Dance Academy’ een vaste plaats krijgen binnen Kinetrix. “Door deze samenwerking zullen onze leden kunnen kiezen uit een nog breder en kwalitatiever aanbod dans.”

Sinds enkele jaren was er al een groeiende samenwerking tussen Dizenja en Kinetrix door de dansworkshops voor volwassenen (hiphop, modern, cheer, salsa,…) samen aan te bieden. Die samenwerking viel duidelijk in de smaak en een logische volgende stap was dan ook om het volledige dansaanbod naast elkaar te leggen, elkaar aan te vullen en te versterken om zodoende een nóg kwalitatiever aanbod te garanderen aan de dansers van Grimbergen en omstreken. Dizenja sluit aan bij Kinetrix onder de ‘Dance academy’ waar het volledige dansaanbod gecentraliseerd wordt. “Door deze samenwerking garanderen we een nog breder programma-aanbod. Iedereen die wil leren dansen of die een stapje hoger wil zetten, is welkom bij Kinetrix”, zegt Inge Jacobs, voorzitter van Kinetrix.

“Ook binnen de competitiewereld van hiphop, modern en sport aerobics is deze samenwerking een plus”, vult Eva Goethals, voorzitter van Dizenja, aan. “Dansers leren van elkaar, lesgevers kunnen elkaar ondersteunen en we kunnen selecteren uit een nog grotere groep dansers en lesgevers. Zo kunnen we constant groeien waardoor de kwaliteit en het niveau enkel maar zal stijgen.”

Voor de leden verandert er niet zo veel. Iedereen schrijft in op een centraal platform via www.kinetrix.be. Je zal dan kunnen kiezen uit een nog groter, veelzijdiger en gevarieerder dansaanbod.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise