Asfalteringswerken in Dooren

Niet alleen aan de Heirbaan wordt gewerkt. Vanaf dinsdag 7 juni worden ook asfalteringswerken uitgevoerd in Dooren. De werfzone zal van aan het rondpunt Wolvertemsesteenweg tot aan de verkeersdrempel van Preenakker (niet inbegrepen) lopen. De aannemer start met het affrezen van de asfaltlaag en vervolgens worden de riooldeksels vervangen.

De industriezone Preenakker is tijdens de asfalteringswerken toegankelijk via de Brusselsesteenweg. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via Merchtem-centrum en Brussegem. Voor fietsers en voetgangers blijft het fietspad berijdbaar.

De werkzaamheden duren 7 werkdagen, afhankelijk van de weersomstandigheden. De woningen en firma’s blijven tijdens de werken steeds bereikbaar, behalve tijdens de effectieve asfalteringswerken. Die zijn voorzien op woensdag 15 juni. De aannemer, Stadsbader NV uit Harelbeke, vraagt aan de buurtbewoners om tijdens de werken hun voertuig(en) buiten de werfzone te parkeren. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk