Leraren Merchtemse scholen krijgen boosterprik

De gemeente Merchtem gaf alle leraren van de scholen op haar grondgebied de gelegenheid om een boosterprik te laten zetten. Op die manier kunnen de leerkrachten na de eindejaar vakantie beter beschermd weer aan de slag. Foto: ook de leerkrachten van GTSM waren op het appel voor de boosterprik.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...