Inbraak bij Cristal Boys

Zaterdag (6 november) werd – voor de vierde maal al – ingebroken in de voetbalkantine van FC Cristal Boys. De dieven gingen aan de haal met bakken bier, chips, sportuitrustingen en een gereedschapskoffer, alle voetballen en zelfs een paar rollen afvalzakken. Mogelijk werden ze tijdens hun nachtelijke strooptocht gestoord want ze lieten een paar bierbakken achter op de tafels en … twee jassen.

Voorzitter Rudi Meersman kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan. Waarom de dieven hun jassen achterlieten verklaart hij door de ligging van het terrein. Auto’s die voorbij rijden, zetten vaak hun grote lichten aan in de dubbele bocht. Mogelijk schenen de koplampen van een voorbijrijdende wagen binnen in de kantine en zijn ze daardoor op de vlucht gegaan. “Waarschijnlijk hebben ze hun jas uitgetrokken omdat iemand van ons vergeten was om de verwarming af te zetten”. De jasen werden aan de politie overhandigd.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk