Op stap voor Haïti

Op 3 oktober organiseert de organisatie Pèp Lib een gesponsorde wandeltocht. De bedoeling is om de afstand Merchtem naar Haiti te overbruggen met gesponsorde wandeltochten. In Merchtem vindt de Pèp Lib Expeditie plaats op zondag 3 oktober. Je kan tussen 11 en 14 uur vertrekken aan zaal ’t Vijverdal (aan de kerk van Merchtem).

Je kan kiezen tussen drie verschillende afstanden: 8, 12 of 20 km. De wandeling van 8 km is afgestemd op families met (kleine) kinderen. Inschrijven voor 27 september: 5 euro voor individuele deelnemers, 10 euro voor gezin, 40 euro voor vriendengroepen, scholen, jeugdverenigingen.

Tussen 15 en 20 uur kan je aanschuiven voor een kleurrijk buffet (inclusief dessert) tegen democratische prijzen. Ook niet-wandelaars mogen aanschuiven. Er is ook kinderanimatie.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk