Vier musketiers promoten winkelen in Merchtem

Met vier zijn ze, de middenstanders achter de actie ‘Merchtem verrast, Merchtem terrast’, de actie met foto’s van Merchtemse winkels en horecazaken en een prijzenpot van 7.500 euro. Niet minder dan 64 horeca- en handelszaken nemen deel aan de actie. Je krijgt bij een aankoop in een winkel of een consumptie in een horecazaak een halve foto. Als je bij een volgend bezoek het passende tweede stuk vindt, kleef je dit op een deelnemingskaart die je binnenbrengt in een deelnemende zaak of in een speciale brievenbus aan één van de drie gemeentelijke campussen.

Het initiatief kwam van An Meys (Schoenen Van Rensbergen), Mieke Abbeloos (Bloemen Mieke Abbeloos), Nadine Rottiers (Piccolini) en Kaatje De Swert en Renaat Van Hoof (’t Katooke). Zij bedachten het originele concept van de actie . De winnaars van ee waardebon worden getrokken op zondag 22 augustus (tweede zondag van kermis).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk