Intradura gaat oude gemeentelijke afvalzakken een maand langer ophalen.

Intradura laat weten dat de ploegen een maand extra oude gemeentelijke afvalzakken zullen ophalen.

Sinds 1 januari 2021 liggen de nieuwe restafval- en gft-zakken van Intradura in de winkels. Voor de oude gemeentelijke afvalzakken was er een overgangsregeling voorzien tot 30 juni maar Intradura zal nog een gedoogbeleid voeren tot 31 juli.

In 17 gemeenten binnen het werkingsgebied is 30 juni de laatste dag waarop oude gemeentelijke restafval- en gft-zakken nog buitengezet mogen worden. Maar Intradura en de gemeenten hebben beslist om toch nog een maand extra de oude zakken mee te nemen. De oude zakken die vanaf 1 augustus buiten gezet worden zullen blijven staan en kunnen zelfs als sluikstort worden aanzien.

Topartikels bij Goeiedag.be