Man rijdt tegen drie geparkeerde auto’s in Ossel en … wandelt gewoon weg

Merkwaardige mensen in het verkeer. Donderdagnamiddag ramde een man tegen hoge snelheid drie geparkeerde wagens op de Brusslsesteenweg in Ossel. De bestuurder stapte uit zijn Mercedes en wandelde weg.

Toen de politie uitkwam was de bestuurder in geen velden meer te bespeuren. De politie nam contact op met de eigenaar van het voertuig maar die beweerde van niets te weten. Op vraag van het parket werd de wagen in beslag genomen. Door sporenonderzoek wordt nu geprobeerd te achterhalen wie achter het stuur van de wagen zat.

De bestuurder zal ongetwijfeld vervolgd worden voor vluchtmisdrijf. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De politie van de zone AMOW controleert geregeld de snelheid op de Brusselsesteenweg en daarbij wordt wel vaker vastgesteld dat ongeveer de helft van de wagens er te snel rijden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk