24 nieuwe coronabesmettingen deze week

72% van alle 65-plussers in de regio (Meise, Grimbergen, Wemmel, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos) is al één keer gevaccineerd. Meise telt deze week 24 nieuwe coronabesmettingen, bijna evenveel als vorige week.

Deze drempel is één van de voorwaarden van het overlegcomité om de terrassen op 8 mei te heropenen. En die drempel heeft ELZ Regio Grimbergen dus gehaald. Hoe meer vaccins binnenkomen, hoe sneller zij kunnen werken. Momenteel is het vaccinatiecentrum volop bezig met 65-plussers en risicopatiënten te vaccineren. Je kan zien of jij op de lijst van risicopatiënten staat door www.myhealthviewer.be te raadplegen.

Het centrum werkt zowel met een eigen reservelijst als de Qvax-lijst. Op beide inschrijven is aangeraden. Dit is niet verplicht, iedere inwoner krijg sowieso een uitnodiging in de bu. Meer info en de reservelijsten vind je terug op www.meise.be bij ‘Vaccinatie tegen covid’.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise