Wafel pop-up krijgt zomerse editie in Peizegem

De coronacrisis heeft één voordeel: er zijn heel wat creatieve ideeën geboren bij mensen die zich verplicht zagen hun activiteiten stop te zetten of grondig aan te passen. Dat geldt ook voor Gilbert en Carine van Stany Wafels. Niet alleen zorgden zij de afgelopen weken voor bestellingen aan huis maar zij organiseerden in hun eigen tuin een heuse wafel pop-up.

Carine en Gilbert parkeerden hun wafelkraam in hun eigen tuin en bakten er voor de passerende wandelaars en fietsers lekkere wafels. Je kon er ook soft ice verkrijgen. Ook morgen (zondag) kan je op de hoek van de Kouter en de verkavelingsbaan (recht tegenover Carrosserie Vander Stappen) van 14 tot 18 uur terecht voor al dat lekkers.

Deze pop-up is de voorbode van een vaste stek waar je in de zomermaanden tussen het groen kan genieten van wafels, een drankje en ijsjes. De picknick tafels staan alvast klaar. Het is nu wachten tot het verbod op de horeca versoepeld wordt of helemaal verdwijnt.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk