Geen avondmarkt in Merchtem

De organisatoren van de avondmarkt zien zich ‚Äď met pijn in het hart ‚Äď verplicht om de avondmarkt van 26 juni te annuleren. ‚ÄúTot onze grote spijt zijn wij als organisatiecomit√© van de avondmarkt genoodzaakt om de avondmarkt in Merchtem van vrijdag 26 juni 2020 te annuleren. Gezien de huidige situatie en de COVID-maatregelen kunnen wij geen veilige en correcte organisatie garanderen,‚ÄĚ zegt Marc Vanderstraeten namens het organisatiecomit√©.

Voor het eerst in 45 jaar zal de zomervakantie dus niet kunnen starten met onze feestelijke avondmarkt. De organisatoren hopen iedereen opnieuw te mogen verwelkomen op de 45ste editie van de Avondmarkt, in 2021.

Foto: Geen gezellige drukte in de Langensteenweg op 26 juni

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...