Sunday Bell Ringers op Solidarity Sounds

Je kan een wit laken door je raam hangen, je kan applaudisseren of op potten en pannen kloppen om je solidariteit met de vele gezondheidswerkers (en andere mensen die hun taak blijven uitoefenen in dienst van de gemeenschap) maar je kan ook muziek maken.

Het project Solidarity Sounds (Solidariteits Klanken) van WAVE wil een uur lang muziek opdragen aan al deze mensen die hun eigen gezondheid op het spel zetten om de corona-crisis het hoofd te bieden.

Zo kon je vorige week vrijdag (tussen 18 en 19 uur) luisteren naar muziek van Marble Sounds (die zelfs hun nieuwste single voorstellen), Gina Lisa, Pat Krimson, Willy Sommers, Isbells en vele anderen. Ook de groep Sunday Bell Ringers van Peizegemnaar Joe(ri) Cnaepelinckx droeg zijn steentje bij met hun nieuwste single Travelling Companion.

Samenstelling van de groep: Joeri Cnapelinckx, zanger toetsenist uit Peizegem, Seppe Donvil, drums uit Antwerpen, Mark Van Ransbeke, gitaar uit Buggenhout en Bart, Verdonck basgitaar uit Londerzeel. “Wij willen ons groot respect voor al die mensen uitdrukken en zullen proberen om elke vrijdag om 18 uur klaar te staan met onze musiek”.

Wil je mee genieten van Soldarity Sounds dan kan dat via de facebookgroep “Soldiarity Sounds Be”. Kopieer deze link in je browser https://www.facebook.com/SolidaritySoundsBE Elke vrijdagavond worden nieuwe nummers gespeeld. Je kan ze ook achteraf nog bekijken op YouTube.

#SolidaritySounds – Friday March 27th

SBR PEOPLE !!!Dat zwak 4G signaal en geen WIFI op locatie blijft dus live samen ingespeeld maar niet rechtstreeks live uitgezonden. Nogmaals dank aan alle hulpverleners in dit land! Respect ??SBR?#SolidaritySounds #StaySave #StayHome

Posted by SUNDAY BELL RINGERS on Friday, March 27, 2020
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk