Kerstspel met MVT

Het Merchtem Volkstheater heeft een patent op verrassende voorstellingen van eigen hand. Met het kerstspel ‘Kerstsprookje’ lijkt het platgetreden paden te bewandelen maar niets is minder waar. Het verhaal  met als rode draad hoop, vriendschap, vreugde en verdriet werd geschreven door Lisette Bécu- Van Ginderachter. En er staan niet alleen acteurs maar vooral ook kinderen op de scène.

Lisette Bécu: “Het idee van het kerstspel is er gekomen doordat we steeds meer aanvragen kregen van kinderen die eens toneel wilde spelen en door de korte kerstspelen die we de voorbije jaren in de kerken hebben gedaan”.

Regisseur is Opwijkenaar Willy Segers.

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag, 20 december en zaterdag, 21 december in het MVT lokaal, Koeweidestraat 31b,  om 19 uur en op zondag, 22 december om 15 uur in de kerk van Brussegem. De toegangsprijs bedraagt 6 Euro met gratis opwarmertje. Kaarten te verkrijgen bij de leden of in café De Reedijk. Reserveren bij Lisette op het nummer 052/37.41.04. of e-mail  guido.becu@telenet.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk