Tom Waes in mancave in Merchtem

TV-personaliteit en avonturier Tom Waes bracht de avond van donderdag 7 november door in de hoofdzetel van winkelketen ZEB in Merchtem. Hij vierde er zijn 51ste verjaardag met ezo’n 200 vrienden en bewonderaars, hoofdzakelijk mannen.

ZEB had zijn winkelruimte dan ook ingericht als een ‘man cave’. Je kon er vogelpik pijltjes gooien, tafelvoetbal spelen, een wedstrijdje op rollen fietsen en … je haar laten knippen. Tom Waes zat al gauw in de kappersstoel om een flink knipbeurt te krijgen.

Er waren drank- en eetstandjes en buiten stonden diverse Land Roovers te pronken. ZEB had ook een grote verjaardagstaart laten aanrukken. Een verjaardag die Tom Waes zich vast en zeker nog lang zal herinneren.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...