Merchtemnaar op lijst Most Wanted

De naam van Kevin De Cooman (37) werd door de federale politie toegevoegd aan de lijst met de meest gezochte personen in België. De Cooman werd veroordeeld voor de dood van Frederik Heyvaert op 25 maart. Hij werd in beroep veroordeeld tot 15 jaar maar beweerde steeds dat het fatale schot ongewild was.

Na een nachtje stappen richtte De Cooman een pistool op Frederik Heyvaert en haalde de trekker over. De Cooman hield vol dat hij niet wist dat er een kogel klaar zat in het vuurwapen. Ondertussen is De Cooman spoorloos en wordt hij gezocht door het FAST team van de Federale Politie.

Indien u weet waar Kevin De Cooman verblijft, kan u de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of via e-mail djo.perm@police.belgium.eu contacteren. Discretie wordt gegarandeerd. Indien u vanuit het buitenland belt, gebruikt u best het nummer 0032 2 554 44 88.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk