Goede wijn behoeft geen krans

Het is een mooi en oud spreekwoord: Goede wijn behoeft geen krans. De Peizegemse Amateur Wijnmakers maken dit spreekwoord al jaren waar. Het voorbije weekend konden de vele bezoekers van de wijnfeesten ‘op de Kottekes’ zich daar zelf van vergewissen. Ze hadden de keuze uit tien verschillende wijntjes van de wijnmakers, zowel witte, rode en roséwijn.

Met het uitstekende zomerse weer smaakten de goed gekoelde drankjes nog beter dan anders. We honger had of behoefte aan een stevig hap kon er terecht voor verse bakharing of boterhammen met kop of kaas. Gastheer Frans Heyvaert en zijn echtgenote en het team van de Peizegemse Amateur Wijnmakers waren zeer blij met de grote opkomst. Voor de prijs moest je het alleszins niet laten. Waar vind je nog een glas lekkere wijn voor 1 euro?

Tien op tien voor de puike organisatie!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk