Hondjes op de werkvloer

Origineel idee van kledingketen ZEB: op vrijdag 21 juni mochten de werknemers van ZEB hun hond(je) mee naar het werk nemen . “Take Your Dog To Work Day” werd deze dag gedoopt. Een 15-tal werknemers van de hoofdzetel van ZEB in Merchtem gaven gehoor aan de oproep van CEO Luc Van Mol en brachten hun trouwe viervoeter naar de werkvloer. Ook de CEO zelf had zijn hond Wasco meegebracht.

Het werd een gezellig keuren en strelen van de erg verscheiden honden en hondjes. Een ideale manier om de collega’s beter te leren kennen via de nieuwe collega’s op vier pootjes. Er viel ook heel wat te beleven voor de honden en hun baasjes: een fotobooth, een groepswandeling, een doggybar met uitgelezen voedsel en snacks en er was zelfs een heuse professionele ‘hondenfluisteraar’.

Hoeft het gezegd dat dit een gezellige kantoordag bij uitstek was? “Een zeer positieve ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is,” was de enthousiaste commentaar van Luc Van Mol.

ME ZEB DOGS 2

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk