Groen met volledige lijst

Voor het eerst trekt Groen Merchtem met een volledige lijst van kandidaten naar de kiezer. De lijst is zeer divers en komt op voor een “menselijker, eerlijker en gezonder Merchtem”. Kernpunten in het programma zijn een mensvriendelijke mobiliteit, meer groen, minder CO2 uitstoot tegen 2030, een sociaal beleid en aandacht voor de diversiteit. Lijsttrekker Ludwig De Mesmaeker is verkeersdeskundige. De lijst wordt geduwd door ex-gemeenteraadslid Rita Vandeloo.

De andere plaatsen worden zo ingevuld door (2) Sarah Sneyers, provincieraadslid, (3) Verdoodt Pascal, (4) Helleputte Justine, (5) Vandeweerdt Kobe, (6) Rombauts Gerda, (7) Willockx Henk, (8) Lasance Louise, (9) Verwimp Hugo, (10) Annemans Greet, (11) Pimento Francesco, (12) Buelens Lieke, (13) Robberechts Marc, (14) Van de Velde Iona, (15) Nzila Gedeon, (16) Cranshof Lutgarde, (17) Cools Herman, (18) Stuckens Tilly, (19) Gieskes Jozef, (20) De Mesmaeker Ward, (21)Van Houcke Kaat, (22) Van Liefferinge Magda, (23) Van de Plassche Thierry, (24) Van Lier Luc

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk