Concordia is er klaar voor

Op 15 april kan je in de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Noodtkerk luisteren naar het Paasconcert van de Koninklijke Muziekvereniging Concordia onder leiding van dirigent Thomas Roelants. Het concert begint om 19 uur. Gastvedette is Jean Bosco Safari die liedjes van The Beatles zingt, gedragen door de muzikanten van Concordia. Woensdagavond kwam Jean Bosco Safari naar Het Vijverdal om er te oefenen met Concordia.

Je kan kaarten aanschaffen in voorverkoop. Dan kosten ze 12 euro. 15 euro als je de avond zelf nog kaarten koopt. De kaarten zijn te verkrijgen via de muzikanten en bestuursleden of telefonisch op het nummer 0473-57.90.57. U kan ook online reserveren via de site: www.concordia-merchtem.be

Wil je meer, een ‘meet and greet’ met Jean Bosco Safari dan kan je een VIP arrangement aanschaffen ter waarde van 30 euro. Wat krijg je in ruil? Een uitgebreide receptie voor het concert, gereserveerde plaatsen, een drankje tijdens de pauze en de meet and greet met Jean na het concert. Voor deze VIP-tickets neem je contact op met Marc Vanderstraeten, voorzitter op  0473-57.90.57 of via marc.vanderstraeten@telenet.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk