Wim Distelmans komt naar Brussegem

Prof. Wim Distelmans is alom gekend als de man die euthanasie verdedigt als waardig en zelfgekozen einde van het leven. Op uitnodiging van SP.A Merchtem komt hij op maandag 26 maart om 20 uur naar de Gemeentelijke Feestzaal in Brussegem om er te praten over het recht op een menswaardig levenseinde. Hij gaat dieper in op de patiëntenrechten, de palliatieve zorg en de beslissingen bij het levenseinde, inclusief euthanasie.

Voor de gespreksavond van Wim Distelmans zijn er momenteel 87 inschrijvingen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Indien U interesse heeft, twijfel dan zeker en vast niet! Inschrijven kan op www.spamerchtem.be.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...