Er werd gequizt in Merchtem en in Peizegem

Op zondag 18 februari organiseerde Merchtem Quizt de eerste van drie quizavonden in de parochiezaal in Peizegem. Het was de tweede manche van een tornooi dat bestaat uit drie quizavonden op drie verschillende locaties. Na de eerste rond in Merchtem stond de groep ‘Tafel Tsjeven’ op de eerste plaats, gevolgd door Trebor Seam en Frankische Velden. Na de tweede avond, in Peizegem, nam Frankische Velden de leiding over voor Tafel Tsjeven en Karrewiel. De laatste quizavond is op zondag 18 maart in de gemeentelijke feestzaal in Brussegem. Dan weten we wie van 35 ploegen zich mag kronen als winnaar van Merchtem Quizt.

Ook de Vereniging van Oud Soldaten van Peizegem heeft zijn jaarlijkse quiz al achter de rug. In diezelfde parochiezaal daagden 39 ploegen op voor een avondje quizplezier. Beatnik haalde het voor Overstekend Wild en Den Boskant.

Vrijdag 23 maart om 20 uur is er in de Parochiezaal van Peizegem nog Den Boskant Quiz van KWB.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...