Water in Ten Bos

In de kleuterafdeling van de gemeentelijke basisschool Ten Bos stonden de voorbije dagen in het teken van ‘water’. Op een speelse wijze werden kinderen aangeleerd hoe belangrijk het is om water te drinken, hoe wij zorgzaam moeten omspringen met water maar ook … hoe leuk het is om met water te spelen.

Daarom waren in de turnzaal van de school tientallen kleine badjes opgesteld waarin de kinderen zich met water konden uitleven. Het was uiteraard niet de bedoeling om zelf nat te worden of andere kindjes nat te maken maar er werd wel gespeeld met heel wat attributen die met water te maken hadden of die er mee gevuld konden worden.

De meer dan honderd kleuters van de school deden dan ook hun best om bekers en flessen te vullen of leeg te gieten, eendjes uit het water te vissen en  nog zoveel meer. Zelfs de juffen gingen met water aan de slag.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk