Delhaize neemt M-gebouw in gebruik

Op de vestiging van Delhaize in Zellik werd het gloednieuwe M-gebouw in gebruik genomen. Het gebouw telt drie verdiepingen, die telkens met een M worden aangeduid. Op het gelijkvloers is er een gloednieuwe restaurant (Mess), op de eerste verdieping huist de medische dienst (Medical) en op de tweede verdieping zijn er vergader- en opleidingsruimtes (Meeting).

In aanwezigheid van Xavier Piesvaux, voorzitter Delhaize België en Luxemburg, burgemeester Koen Van Elsen, de schepenen De Backer en Vanhaeleweijck en korpschef Kurt Tirez van de politiezone AMOW, werd het nieuwe gebouw aan de buitenwereld voorgesteld.

In he restaurant, waar dagelijks zo’n 400 hongerigen over de vloer komen, worden gezonde maaltijden bereid met verse Delhaize producten.

De medische verdieping wordt geleid door Dr. Eddie De Block, die aan het hoofd staat van een uitgebreide medische staf van dokters en verplegers/sters die waken over het lichamelijk en geestelijk welzijn van de 2000 personeelsleden in Zellik en nog vele anderen in andere Delhaize vestigingen. “Wij proberen zoveel mogelijk preventief te werken door alle werknemers op geregelde tijdstippen medisch te controleren”.

Op de tweede verdieping tenslotte zijn er diverse lokalen, inclusief een ruime zaal, om personeel op te leiden, vergaderingen te beleggen en andere activiteiten waarbij een beroep kan gedaan worden op de modernste voorzieningen in de lokalen die modulair werden ingericht zodat grotere of kleinere ruimtes kunnen afgebakend worden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk