Er wordt niet geschaatst in Merchtem

Bij meting bleek het ijs van de kerkvijver slechts 4 tot 5 cm dik, 10 cm te weinig om er veilig een schaatswedstrijd te organiseren. Ook op de vijver achter het sportcomplex bleek het ijs maar even dik. Het is dus heel gevaarlijk zich toch op het ijs te wagen. Temeer daar de vijver achter het sportcomplex 1 tot 1,5 meter diep is. Geen ‘schaatskampioenschap van Merchtem’ dus dit jaar want er wordt minder koud weer voorspeld.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...