Opnieuw cannabisplantage in Zelllik

Bij een huiszoeking in het kader van een onderzoek naar cannabisplantages in Sint-Pieters-Woluwe en Neder-over-Heembeek werd een grote cannabisplantage ontdekt in Zellik. Bij een huiszoeking in de Jan De Kinderstraat troffen Brusselse speurders op verschillende verdiepingen in het totaal zo’n 800 wietplanten aan in een professionele plantage.

Het huis veranderde een paar maanden geleden nog van eigenaar maar de huidige eigenaar heeft ogenschijnlijk niets te maken met de illegale activiteiten die er plaatsvinden. De civiele bescherming werd er bij geroepen om de plantage te ontmantelen. Het huis werd daarna verzegeld.

In Zellik werd niemand aangehouden omdat er op dat moment ook niemand in het pand aanwezig was. Vorige week kon in Sint-Pieters-Woluwe wel een 32-jarige man opgepakt worden. De man werd aangehouden en zit in de cel.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...