8000 euro ter plaatse geïnd

Bij een grootscheepse controle op de Wolvertemsesteenweg in Merchtem, op donderdag 13 maart, werd samengewerkt door VlaBel (de Vlaamse Belastingsdienst), De Lijn en PZ AMOW. VlaBel kon bij die operatie 8.000 euro aan achterstallige verkeersbelasting innen. Twee voertuigen werden getakeld omdat de bestuurders de 4.500 euro aan achterstallige belastingen niet konden betalen.

De Lijn controleerde passagiers op 18 bussen. Tegen één passagier werd een PV opgesteld. Ook de politie van zone AMOW was zeer actief met acht boetes voor vervallen technische controles en negen boetes voor het niet dragen van de gordel. Drie bestuurders werden betrapt op het gebruik van de GSM en drie anderen hadden geen geldig rijbewijs.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...