Palm 0.0 speelt in consumentenbehoefte

Met Palm O.O. speelt Palm Belgian Craft Brewers in op de groeiende markt van alcoholvrije bieren. Vanaf vandaag (19 maart) is Palm O.O verkrijgbaar in de horeca en de supermarkt. Palm zegt zelf met Palm O.O het smaakpalet van de alcoholvrije bieren te willen vergroten. Palm O.O is, zoals zijn alcohol houdend broertje, een amber bier.

Brouwmeester Jan De Cock: “De zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder onze hop van eigen teelt, het Palm-mout naar eigen receptuur en de toegepaste brouwtechnologie staan borg voor 0 % alcohol, 100 % bier en gegarandeerd 100 % karakter !”

Vanaf de lancering vervangt Palm 0.0 de alcoholarme Palm n.a (minder dan 0.25 % vol/alc.). Palm 0.0 wordt aangeboden in kratten van 24 x 25 cl en in clips van 6 x 25 cl. De adviesprijs van Palm 0.0 is niet hoger dan Palm.

Meer info: www.palm.be


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...